Pakkar & Tilbod

Her finn du alle pakketilboda våre

Collage av tre bilder med aktiviteter som inkluderer denne pakken. Til venstre på bildet kan du se et par som går Via Ferrata med Geiranger Explore, klatrer opp en klippe ved hjelp av stiger, og utstyrt med sikkerhet (krokline, hjelm osv.). I midten en mann som smiler på en zip-line, kjører Zip-line-kretsen med Gerianger Explorer. Til høyre en Rib-båt som seiler i fart gjennom Geiranger firode, med Bonseye, til og med en hund er på båten. Du kan se en profil av personene som er utstyrt med dresser for aktiviteten og sitter i setene på båten.
Capturing a culinary masterpiece, this image showcases the exquisite dish, 'Ferske norskekamskjell Servertmed erterisotto og lokale grønnsaker.' The picture highlights the renowned fresh Norwegian scallops, expertly caramelized to a golden perfection, revealing their delicate and buttery taste. Nestled on a bed of vibrant pea risotto, the scallops create a visually stunning presentation, offering a harmonious blend of creamy textures and sweet, earthy flavors. The addition of locally sourced vegetables adds to the plate's symphony of freshness and regional character, contributing to a well-balanced and delightful dining experience. The image captures the enticing caramelization of the scallops, further enhancing the visual and gastronomic appeal of this culinary creation. At Restaurant Skageflå
Rommet på Havila Fjord Hotel Geiranger byr på vakker utsikt over fjorden og er designet for et romantisk opphold. Den koselige dobbeltsengen er utsmykket med roseblader, delikat arrangert over det hele. Håndklær i form av et hjerte er plassert i midten av sengen. I tillegg er rommet utstyrt med et nattbord og en sovesofa med et sidebord. En bukett blomster står på toppen av sidebordet. I bakgrunnen gir det store vinduet nydelig utsikt over fjorden og en terrasse.
Havila Hotel Geiranger © 2021