Collage av tre bilder med aktiviteter som inkluderer denne pakken. Til venstre på bildet kan du se et par som går Via Ferrata med Geiranger Explore, klatrer opp en klippe ved hjelp av stiger, og utstyrt med sikkerhet (krokline, hjelm osv.). I midten en mann som smiler på en zip-line, kjører Zip-line-kretsen med Gerianger Explorer. Til høyre en Rib-båt som seiler i fart gjennom Geiranger firode, med Bonseye, til og med en hund er på båten. Du kan se en profil av personene som er utstyrt med dresser for aktiviteten og sitter i setene på båten.

Eventyr i Geiranger

Velkommen til Havila Hotel Geiranger, der storslått landskap og spennande opplevingar venter på deg. La deg fange av den fantastiske skjønnheita i Geirangerfjorden, og utforsk kva den har å by på med vår eksklusive aktivitetspakke. Enten du er adrenalin junkie eller kun søker en smak av friluftsliv.

En fjord på UNESCO si verdsarvliste. Et fantastisk sted for ditt neste eventyr.

Hotellet ligg i vasskanten av Geirangerfjorden, og nær shoppingområdet, ferjekaien og aktivitets avgangar.

Geiranger har mange flotte stadar du kan nå både med båt og til fots. Geirangerfjorden har UNESCO verdsarvstatus, som sikrar beskyttelse og bevaring av den flotte naturen som omgir oss. Her kan du sjå fantastiske severdigheiter som Friaren, De sju søstre og utkikkspunktet Flydalsjuvet.

Nyt en overnatting i dobbeltrom med fjordutsikt, der du vaknar opp til panoramautsikt over Geirangerfjorden. Start deretter dagen med en god og variert frukostbuffé. Det er det perfekte utgangspunktet for ditt kommande eventyr.

Adventure-pakken lar deg velgje mellom to spennande aktivitetar:

  • Rib-båttur med Bonseye: Bli med på en times guida rib-båttur med Bonseye, på Geirangerfjorden. Føl vinden i håret, mens båten glir gjennom det krystallklare vatnet og du nyt den kontrastfylte utsikten. Utstyrt med værbestandige drakter, vil du holde deg trygg og tørr, og dei erfarne guidene vil sørge for at du får en minneverdig opplevelse. En opplevelse som lar deg komme tett på fjordens ikoniske fossefall.
  • Zipline & Via Ferrata med Exploregeiranger: Hvis du er ute etter et adrenalinkick, er Zipline-eventyret perfekt for deg. Ziplinen lar deg fly fire korte og lengre strekninger, fra tretopp til tretopp, over kløfter og fossefall. Det er ei oppleving du aldri vil gløyme!
En mann som smiler på en zip-line, kjører Zip-line-kretsen med Gerianger Explorer.

Gå ikkje glipp av denne moglegheita til å oppleve Geirangers skjønnheit og spenning, med Havila Hotel Geirangers opplevelsespakke. Bestill ditt opphald i dag og skap minner på et av Norges mest ikoniske reisemål. Vi gler oss til å ønske deg velkommen!

Pakkepriser:

Den Eventyrpakken startar på 3.950,- Kr. Pakka dekker et opphold for én natt for to på dobbeltrom med utsikt over den spektakulære Geirangerfjorden, inkluderer frukost og en av aktivitetane nemnt ovanfor. Et kan brukes fra 1. mai til 31. oktober 2024. Reservasjoner gjøres direkte med hotellet. Den Eventyrpakken er avhengig av tilgjengelegheit.

 

 

Middagsmuligheter:

Forbedre opplevelsen din ved å legge til en deilig middag på vår Restaurant Skageflå. Nyt dei finaste kulinariske herlighetene, mens du har utsikt over det fantastiske fjordlandskapet.

  • 2-retters middag frå 395, -Kr for person
  • 3-retters middaf frå 495, – kr for person

Forleng opphaldet:

Dersom du ikkje er klar til å forlate dette naturskjønne paradiset, bør du vurdere å legge til ei ekstra natt under opphaldet. Dette gjer at du kan fordjupe deg fullt ut i skjønnheita og eventyret i Geiranger.

 

Gi som gåve

Leiter du etter den perfekte gåva til din kjære?

Et gåvekort på et hotellopphold er enkelt for både deg og mottakaren, og er ei oppleving som garantert blir satt pris på.

Digital Gavekort Havila Hotel Geiranger

Capturing a culinary masterpiece, this image showcases the exquisite dish, 'Ferske norskekamskjell Servertmed erterisotto og lokale grønnsaker.' The picture highlights the renowned fresh Norwegian scallops, expertly caramelized to a golden perfection, revealing their delicate and buttery taste. Nestled on a bed of vibrant pea risotto, the scallops create a visually stunning presentation, offering a harmonious blend of creamy textures and sweet, earthy flavors. The addition of locally sourced vegetables adds to the plate's symphony of freshness and regional character, contributing to a well-balanced and delightful dining experience. The image captures the enticing caramelization of the scallops, further enhancing the visual and gastronomic appeal of this culinary creation. At Restaurant Skageflå
Rommet på Havila Fjord Hotel Geiranger byr på vakker utsikt over fjorden og er designet for et romantisk opphold. Den koselige dobbeltsengen er utsmykket med roseblader, delikat arrangert over det hele. Håndklær i form av et hjerte er plassert i midten av sengen. I tillegg er rommet utstyrt med et nattbord og en sovesofa med et sidebord. En bukett blomster står på toppen av sidebordet. I bakgrunnen gir det store vinduet nydelig utsikt over fjorden og en terrasse.
Havila Hotel Geiranger © 2021