Opplevingar & Aktiviteter

Opplev den majestetiske Geirangerfjorden. Her finner du aktuelle tilbod og kanskje ditt neste eventyr?

Opplev musikkens of naturens magiske på Festspela i Geiranger

Gjør deg klar for en ekstraordinær kulturell feiring i hjertet av Norges fantastiske naturlandskap når Festspelafestivalen returnerer til Geiranger fra 14. til 17. september 2023. I år er festivalens hovedhøydepunkt den fortryllende Anne Sofie von Otter, som pryder Geirangersalen med en konsert kl. Lørdag kveld. Denne festivalen handler ikke bare om musikk; det er en hyllest til et UNESCOs verdensarvsted, en blanding av flotte musikkopptredener og enestående kulinariske og naturopplevelser.

Her er de fengslende begivenhetene som finner sted på hotellet vårt:

Klassisk Vorspiel Konsert: Den 14. kl. 20.00, bli med oss ​​til Lounge Bar i 7. etasje for en opptakskonsert, en musikalsk ouverture til festlighetene, med gratis inngang.

Markedsglede og festivalenergi: en 16. fra kl. 11.00 til 15.00 kan du nyte en deilig grillfest på Låna Bistro. Ikke gå glipp av det pulserende markedet samme dag, som forvandler hjertet av Geiranger til et festivalepisosenter. Her kan du nyte musikk, nyte lokal mat, lokalt håndverk og nyte en livlig atmosfære fylt med positivitet og energi.

BalkanPub Transformation: Den 16. fra kl. 21.00 gjennomgår vår 7. Lounge Bar en fengslende forvandling til en BalkanPub. Almir Meskovic og Daniel Lazar, en dynamisk duo med over to tiår med erfaring innen klassisk musikk, bringer en unik blanding av Balkan-rytmer, russiske folkemelodier og til og med et snev av Mozart til scenen. Musikken deres, dypt forankret i Balkan-tradisjoner, men likevel påvirket av en myriade av kulturelle elementer, lover en uforglemmelig og kulturelt mangfoldig reise.

Familiekonsert «1000 Knappar og 4 Strengar: Den 17. fordyp deg i en familieorientert konsert med tittelen «1000 Knappar og 4 Strengar.» Se Almir og Daniel mens de vever det fascinerende billedteppet av balkansk folkemusikk gjennom fiolin og trekkspill. Denne konserten, et samarbeid mellom artistene, Samspill International Music Network, og Baluba-prosjektet, har fengslet publikum over hele det kulturelle spekteret.

Kom og vær med på magien på Festspelafestivalen. Sikre ditt opphold ved å bestille på booking.geiranger@havila.no.

Les mer på Festspela nettside.

Kontakt oss gjerne!

Bonseye Ribturer

Geiranger tilbyr uendelige muligheter for utendørsaktiviteter for hele familien. Leter du etter et uforglemmelig eventyr under ditt opphold hos oss?

Du trenger ikke lete lengre, prøv Ribtur med Bonseye.

Vintercruise Ålesund-Geiranger

Bli med oss på en uforglemmelig avstikker inn i det råe, ville og vakre fjordlandskapet. Grip den enestående sjansen til å oppleve et populært verdensarvområde uten de store folkemassene. Nyt mektig og fredfull nærkontakt med ren og barsk natur, – om du er her når landskapet gnistrer av høstfarger, når det er dekt av snø og is, eller når det bryter av til vår.

En helt annen ro hviler over landskapet om høsten, vinteren og våren: Lufta er skarpere, lyset klarere og skyggene dypere.

Book her: https://www.geirangerfjord.no/vinter-fjord-cruise

Hotell Geiranger © 2021