Capturing a culinary masterpiece, this image showcases the exquisite dish, 'Ferske norskekamskjell Servertmed erterisotto og lokale grønnsaker.' The picture highlights the renowned fresh Norwegian scallops, expertly caramelized to a golden perfection, revealing their delicate and buttery taste. Nestled on a bed of vibrant pea risotto, the scallops create a visually stunning presentation, offering a harmonious blend of creamy textures and sweet, earthy flavors. The addition of locally sourced vegetables adds to the plate's symphony of freshness and regional character, contributing to a well-balanced and delightful dining experience. The image captures the enticing caramelization of the scallops, further enhancing the visual and gastronomic appeal of this culinary creation. At Restaurant Skageflå

Gjør ditt opphold komplett

Velkommen til Havila Hotel Geiranger, der storslått landskap og velsmakende mat venter på deg. Fordjup deg i den fantastiske skjønnheita i Geirangerfjorden og unn deg Havilas kulinariske oppleving.

UNN DEG EN MATOPPLEVELSE DU HUSKER

 

Skageflå Restaurant ligg i sjette etasje og har store vinduer som gir fantastisk utsikt over fjorden. Start dagen med en fantastisk frukostbuffé med et utvalg av lokale og nordiske produkt, mens du nyt den fantastiske utsikten.

Seinare på dagen kan du unne deg en spesiallaget 3-retters meny,. Våre kokker bruker lokale råvarer og unike smaker til å lage nydelige retter.

Vår kulinariske pakke. Med vår kulinariske pakke får du:

  • Overnatting i dobbeltrom med fjordutsikt: Vakn opp til fantastiske panoramabilete utanfor vindauget kvar morgon.
  • En 3-retters middag: Unn deg en god middag med levende lys i vår restaurant Skageflå, der du vil nyte lokale smaker og kulinariske herligheter.
  • Overdådig frukost: Start dagen med en nydeleg frukostbuffé.
Kvinne spiser på Skageflå Restaurant på Havila Hotel Geiranger. Sitter ved et bord ved siden av vinduet, med utsikt over fjorden, med bordet pyntet med en rose, og en hvit tallerken som hun spiser Makrell Servertmed dillmajones, wakame og syltet rødbete på.

Gå ikkje glipp av denne moglegheita til å oppleve skjønnheita og smaken av Geiranger med Havila Hotel Geirangers kulinarisk pakke. Bestill ditt opphald i dag og skap minner på et av Norges mest ikoniske reisemål. Vi gler oss til å ønske deg velkommen!

Pakkepriser:

Den kulinariske opphold startar på 2.990,- Kr. Pakka dekker et opphold for én natt for to på dobbeltrom med utsikt over den spektakulære Geirangerfjorden, inkluderer frukost og 3-retters middag. Et kan brukes fra 1. mai til 31. oktober 2024. Reservasjoner gjøres direkte med hotellet. Den kulinariske pakken er avhengig av tilgjengelegheit.

 

Gi som gåve

Leiter du etter den perfekte gåva til din kjære?

Et gåvekort på et hotellopphold er enkelt for både deg og mottakaren, og er ei oppleving som garantert blir satt pris på.

Digital Gavekort Havila Hotel Geiranger

Rommet på Havila Fjord Hotel Geiranger byr på vakker utsikt over fjorden og er designet for et romantisk opphold. Den koselige dobbeltsengen er utsmykket med roseblader, delikat arrangert over det hele. Håndklær i form av et hjerte er plassert i midten av sengen. I tillegg er rommet utstyrt med et nattbord og en sovesofa med et sidebord. En bukett blomster står på toppen av sidebordet. I bakgrunnen gir det store vinduet nydelig utsikt over fjorden og en terrasse.
Havila Hotel Geiranger © 2021