RESTAURANT SKAGEFLÅ

– Ala Cart –

Frukostbuffe: Frukost er dagens viktigaste måltid. I Restaurant Skageflå serverer vi en god frokost som inkluderer gode, lokale alternativ. Nyt vårt store utval med den vakraste utsikten.

Middag: En spennande Ala Carte-meny, basert på lokale produkt, og inspirert av de omkringliggande fjordane og fjella. Eller en satt tre retters meny av høg kvalitet, og med en lokal twist. Vår drikkemeny inneheld og lokale variantar og alternativ. For den beste opplevinga – bestill bord i resepsjonen.

LÅNA BISTRO

LÅNA er vår ala carte restaurant, og ligger same stad som

Martinus K. Merok ein gong satt opp et «Lån». Ei handelsbu med rom for overnatting i 1869, som seinare blei Meroks Hotell.

LÅNA BISTRO er ein restaurant med gode lunsj og middags rettar, basert på lokale smaker og dei beste lokale råvarene.

Låna held vanlegvis opent i perioden mai – august, og ved satte datoar i vinterhalvåret.

SALONG & TERRASSE BAR

– 7. etasje –

I sjuende etasje vil du oppdage ein romsleg og innbydande salong, ideell for avslapping og sosialisering med vener og familie. Rommet er utstyrt med eit mangfald av underhaldningsalternativ, inkludert bordspel, eit piano, eit lite bibliotek, eit biljardbord og ein TV for dei som søkjer avslappende tidsfordriv. Vidare finn du ein bar der du kan nyte dine favorittdrikker og ei innbydande terrasse som byr på storslåtte utsikter over den pittoreske fjorden.

Reservasjon:
Tlf.: +47 70 26 30 05

Havila Hotel Geiranger © 2021