A picture of a women, the singer Josefin Winther.

Josefin Winther Konsert, 2024

25. mai

 

Bli med på en fortryllende kveld med den dyktige norske artisten og låtskriveren, Josefin Winther konsert, den 25. mai kl 21:00 på Havila Hotel Geiranger i de fantastiske omgivelsene i Geiranger.

Opplev en uforglemmelig kveld med Josefin Winther i Geiranger!

Josefin Winther debuterer som forfatter og kommer med dobbelutgivelsen “Til Vega”. Denne består av en bok og en EP som har blitt skrevet og komponert underveis i prosessen med å få barn. I forbindelse med utgivelsen spiller hun en serie lanseringskonserter i november og desember. Se live for oversikt over konsertene. Boken kan kjøpes på nettbokhandlere eller bestilles som signert utgave her

Før var du en gassballong. Du svevde rundt der oppe mellom skyene, mellom stjernene, og jeg holdt i en usynlig snor her nede. Du hadde fått et navn lenge før du var noe som helst. Du var, lenge før du var. Lett som en fjær, og helt uvirkelig for alle andre enn meg. Nå er du tung, og virkelig for alle. Så tung at ryggen min verker. Så tung at jeg har begynt å ta heisen. Så tung og at jeg vagger når jeg går.

Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og ga ut EP samme år. Winther har siden den gang gitt ut syv studioalbum, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i MGP 2014. Høsten 2019 debuterte hun med sitt første norskspråklige album, turnerte i Canada og Norge og fikk overveldende publikumsrespons på sine liveopptredener. Hun er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Signaturen er intense liveopptredener, hvor hun rett som det er deler fra sine tanker og følelser. Dette gjør hun like gjerne med et smil om munnen som med en tåre i øyekroken.

A picture of a women, the singer Josefin Winther på konset

 

 

 

Et bilde av Lyskunstfestival i Geiranger 2023. Bilde av Geirangerfjorden om natten. Den kunstneriske lysbeskyttelsen fra taket på Havila Hotel Geiranger mot fjellet er synlig. Lysene reflekterte i det stille vannet i fjorden.Hyke Studio
en Rib-båt som seiler i fart gjennom Geiranger firode, med Bonseye, personene som er utstyrt med dresser for aktiviteten og sitter i setene på båten.
Havila Hotel Geiranger © 2021