Lyskunstfestival i Geiranger 2024

16. februar – 2. mars 2024 i Geiranger

 

Velkommen til Havila Hotel Geiranger, det perfekte utgangspunktet for ei magisk oppleving på Geiranger Lyskunstfestival!
Hotellet vårt ligger i sentrum av Geiranger, i nærheita av ferjekaien, og er en naturlig inngangsport til det fortryllande vintereventyret.

Bli med på Geiranger Lyskunstfestival, en fasinerande vinterbegivenhet som forvandlar bygda til et magisk eventyrland. For meir informasjon om festivalen, besøk Lyskunstfestival offisielle heimeside.
Med vår pakke kan du fokusere på å fange den fascinerende skjønnheten i naturen, bygninger og fossefall magisk opplyst, vel vitande om at vi har tatt vare på dine bo- og komfortbehov.

Kom og opplev lyskunst i ei av verdas vakraste bygder!

Festivalen presenterer lyskunst frå norske og utenlandske lyskunstnarar. Her får du servert både små og store lysinstallasjonar, videokunst og lyskunst projisert på bygningar og natur, musikk og svært god stemning. Ta med deg vener og familie og opplev vår store utendørs utstilling, samt innandørs konsertar og andre arrangement som lysbading og lysyoga.

Et bilde av Lyskunstfestival i Geiranger 2023. Bilde av Storfossen (Geiranger) om natten opplyst i grønt, blått... .

Utegrill med «Grab’n’go»-mat

  • 16.februar-2.mars

    19:00-21:30

  • Hovedinngang

Under Lyskunstfestivalen på Havila Hotel Geiranger vil vår utegrill være tilgjengelig med en «Grab’n’go» meny som inneholder pølser og spareribs tilberedt til perfeksjon. Dette deilige utvalget vil være tilgjengelig daglig fra kl. 19:00 til kl. 21:30, slik at du kan nyte smakene mens du opplever festivalatmosfæren.

Folkemusikkpub med Valldal Spelemannslag

  • 21.februar

    20:00

  • Lounge bar 7.stg

Valldal Spelemannslag inviterer til unik konsert med toppmusikarar. Dans med spelemannslaget etter konserten.

Fotokurs med John Colbensen

  • 23.februar-25.februar

  • Låna

Stranda fotoklubb vil arrangere en 3-dagers fotokurs med fotografen John Colbensen.

 

Et bilde fra Lyskunstfestival i Geiranger 2023. Jente som tar bilde av en opplyst svevende geometrisk figur.

FANG SKJØNNHEITA MED OSS.

Eksklusiv pakke skreddarsydd for fotoklubbar.

Sjå vår brosjyre:

NO EN
Et bilde av Lyskunstfestival i Geiranger 2023. Bilde av Geirangerfjorden om natten. Den kunstneriske lysbeskyttelsen fra taket på Havila Hotel Geiranger mot fjellet er synlig. Lysene reflekterte i det stille vannet i fjorden.Hyke Studio
A picture of a women, the singer Josefin Winther.
en Rib-båt som seiler i fart gjennom Geiranger firode, med Bonseye, personene som er utstyrt med dresser for aktiviteten og sitter i setene på båten.
Havila Hotel Geiranger © 2021